Skip to main content
Privacyverklaring
  • Bavo Bruist
  • do 24 aug. 2023

Afscheid van Zuster Monica

Zuster Monica

Beste Ouders, 

Zoals iedereen ondertussen al heeft vernomen, is zuster Monica op zondag 20 augustus overleden. Ze overleed in het woonzorgcentrum in Zaffelare waar ze de jongste jaren verbleef, omringd door de liefdevolle zorgen van haar familie, gesterkt door de ziekenzalving en het gebed van haar medezusters. 

Zuster Monica was gedurende 20 jaar voorzitter van de Inrichtende Macht van onze school. Onder haar bewind realiseerden wij de verhuis van de Biezekapelstraat naar onze huidige mooie school.

Zuster Monica wist door haar gedrevenheid velen onder ons te inspireren. 

De plechtige uitvaartdienst zal doorgaan op zaterdag 2 september 2023 om 11.00 uur in de Sint-Michielskerk, Sint-Michielsplein 4 te Gent. 

Rouwregister op Sint-Bavohumaniora 

We herdenken Zuster Monica in diep respect en met fierheid voor wat ze op onze school heeft gerealiseerd. De verbondenheid tussen zuster Monica en Sint-Bavo stopt hier niet. 

We willen zuster Monica op gepaste wijze blijven herdenken. Naast de afscheidsplechtigheid vinden we het daarom ook belangrijk dat mensen hun laatste groet kunnen brengen op Sint-Bavohumaniora, lang haar thuis. Bijgevolg openen we een rouwregister op onze school dat we openstellen voor iedereen die zijn/haar medeleven wil betuigen of een persoonlijk berichtje kwijt wil.

Het rouwregister tekenen kan op donderdag 24, vrijdag 25, maandag 28 en dinsdag 29 augustus van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Op woensdag 30 augustus kunt u terecht op onze school tot 12 uur. 

Laten we troost zoeken bij elkaar en mooie herinneringen delen.

Met vriendelijke groeten

Personeel Sint-Bavobasisschool

Directie Sint-Bavobasisschool

De voorzitter en leden van het Bestuursorgaan

Ook interessant


Afval sorteren.

Afval.

  • zo 24 sep. 2023
  • Bavo Bruist
  • Sport
Meer Bavo Bruist